Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління

Дата: 30.09.2019 14:58
Кількість переглядів: 1842

Фото без описуПрекрасна пора, коли у прощальному вальсі кружляє багряне листя і душа сповнена осінніх фарб, надій на краще майбутнє. Саме в цю прекрасну пору ми відзначаємо свято людей, яких торкнулася своїм крилом сивина, людей, які розбудовували нашу Україну.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.  

Фото без описуВ Центрі дитячої та юнацької творчості, напередодні Дня людей похилого віку та Дня ветерана, відбулися урочистості з нагоди цих свят. 

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова Сергій Іванович Філіпенко.

"Це свято – справедлива шана суспільства літнім людям та нагадування всім про обов’язок перед вами. Ви – наші батьки, наші старші друзі. Вам - слова Фото без описуглибокої шани і вдячності, побажання довгих років життя, здоров’я, миру, тепла, сімейного затишку, любові від рідних та близьких", - зазначив у своїй промові Сергій Іванович.

Долучилася до вітань  і голова міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна: "Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. З кожним роком ми Фото без описувтрачаємо наших дорогих ветеранів – живих свідків далеких воєнних подій, тих, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край. Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!".

Звісно ж не обійшлося без святкової лотереї, яку провели ведучі заходу В.Петрашова та В.Кравченко. Серед численних подарунків розігрувались і сертифікати на передплату на 2020 рік газети «Знам’янські вісті».

Фото без описуПриємним дарунком для всіх присутніх стало і смачне морозиво, надане генеральним директором ТОВ «Геоїд»  Кліпацьким С.В.

У концертній програмі взяли участь солістки студії вокального співу «Melos» Н.Дернова і Л.Ковтун (кер. Р.Павловський),  хореографічна група народного аматорського  ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» та Зразковий хореографічний колектив «Веселка» (кер. Т.Часник), вихованці Центру дитячої та юнацької творчості (кер. Ж.Ніклонська та В.Котлярова). Неймовірним був виступ ВІА «Ретро» ( кер. М. Золотарьов), адже забуті ретро-пісні завжди Фото без описузалишаються  улюбленими для дорослого покоління.  Прекрасну невеличку виставку робіт представили майстри асоціації народних умільців та самодіяльних художників «Промінь» (В.Соколов, Н.Котова,О.Чумаченко). Також, під час святкового заходу працювали різноманітні виставки, де свої роботи презентували знані майстри нашого міста.

Фото без описуПо завершенню святкового концерту всіх бажаючих запросили поласувати смачною солдатською кашою, яку приготували військовослужбовці з Богданівської військової частини. Допомогли в організації каші: приватний підприємець Слюсар О.В., керівник ТОВ «Т-М-С» Делюрман В.В., керівник ТОВ «Мирон-Транс» Мелкумян Б.Б., керівник ТОВ Фото без опису«Укрбудавтоматика» Єфросинін В.В., керівник ПП «Агропроменерго» Криниця П.В.,приватний підприємець Іванов Ю.Ф., приватний підприємець Меняйчев С.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень