Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Клуб за інтересами «Ветеран» – своєрідний символ, візитна картка міського Палацу культури

Дата: 26.09.2019 15:14
Кількість переглядів: 1542

Фото без описуКлуб за інтересами «Ветеран» – своєрідний символ, візитна картка міського Палацу культури. Це справжній осередок творчості, натхнення, доброти. Адже основна мета його створення полягала в сприянні повноцінному дозвіллю пенсіонерів, одиноких людей, людей похилого віку.

Його учасники – це активні небайдужі люди, які вміють зробити своє життя наповненим та цікавим, незалежно від віку. Кожне засідання клубу Фото без опису– це не просто концерт, підготовлений учасниками клубу, творчим колективом МПК (ведучі В. Кравченко та В. Петрашова), а захід, в який вкладається часточка душі його учасників, організаторів і ведучих.

Вже стало традицією відзначати День ветеранів та людей похилого віку. Ось і цього річ (26 вересня 2019 р.) учасники клубу «Ветеран» зібралися у  міському Палаці культури.

З вітаннями  і щирими словами вдячності за мудрість і невичерпний оптимізм звернулися до присутніх гості святкового засідання  міський Фото без описуголова С.І. Філіпенко та голова міської організації  Ради ветеранів України Г.О. Бабійчук.   

Неймовірним був виступ  хореографічної групи народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» (кер. Т. Часник) та виступ ВІА «Ретро» (кер. М. Золотарьов). Лунали слова і музичні вітання учасникам клубу. 

Головним надбанням цього клубу  є згуртованість літніх людей з різних куточків міста, з різним життєвим досвідом, кожен з яких поповнює скарбничку Фото без описунапрацювань клубу. Спілкування очищає розум і серце, а людину робить добрішою.

Адже, спілкуючись між собою, люди забувають про побутові проблеми, життєві негаразди.

Фото без описуНедарма девізом клубу «Ветеран» обрані слова «Для щастя кожного із нас ми маємо пам’ятати, що подарований нам час не можна марнувати».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень