Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 26.09.2019 14:03
Кількість переглядів: 1216

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання зазначеної постійної комісії. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради   (крім питань регулювання земельних відносин), а також питання ходу медичної реформи. 

У ході роботи комісії, головою постійної комісії В. Мацком було акцентовано увагу на наступних процесах та чинниках, що мають місце у галузі охорони здоров’я, як міста, так і країни в цілому, а саме: проблемне питання недостатнього кадрового забезпечення медичними працівниками закладів міста, області, країни; автономізації КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» з 01.01.2020 року, змін організаційно-правової форми діяльності з комунального закладу на комунальне некомерційне підприємство тощо.

Міським головою С.Філіпенком було наголошено на тому, що ми повинні діяти виключно на підставі Конституції України та інших законів, підзаконних актів. Наразі дане питання вивчається, рішення будуть прийматися після проведення детального аналізу всіх чинників процесу. Сергій Іванович відзначив, що головне завдання  - це турбота про людей та захист їх права на отримання безкоштовних, якісних медичних послуг, а для цього,  у тому числі, слід вирішувати і питання, забезпечення медичними працівниками КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка».

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська,  Н.Тишкевич, О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення,  заступники міського голови, керуюча справами (секретар) міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій та ходом проведення комісії (здійснювалася он-лайн трансляція), кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень