Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 26.09.2019 10:25
Кількість переглядів: 1169

Фото без описуПід головуванням депутата міської ради, члена постійної комісії з питань  землекористування та будівництва А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко  відбулося засідання постійної комісії з питань  землекористування та будівництва. 
Комісія розглянула 21 питання регулювання земельних відносин, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради у вересні  поточного року.

Широке обговорення відбулося під час розгляду питань «Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в постійне користування Знам’янському комунальному підприємству теплових мереж» та «Про вилучення земельної ділянки ПАТ «Концерн Галнафтогаз». Законодавчі підстави внесення даних питань на розгляд міської ради роз’яснили депутатам начальник юридичного відділу Ю.Данільченко та начальник відділу земельних питань А.Грицюк.

За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин, комісією було надано висновки та рекомендації.

У різному, депутати розглянули колективне звернення мешканців міста, що надійшло на адресу комісії, щодо цільового використання земель загального користування, а саме: зеленої зони по вулиці Героїв Чорнобиля, між вулицями Галочкіна та Миру в м. Знам’янка  («Південна зона  відпочинку ім. Т.Г.Шевченка»). Під час обговорення даного питання було висловлено думки та пропозиції про необхідність впорядкування даної території, передбачення коштів в міському бюджеті 2020 року на утримання зеленої зони, вжиття заходів з попередження її забудови, подальших перспектив використання земельної ділянки тощо. Роз’яснення відповідно вимог чинного законодавства щодо використання та утримання зеленої зони надала начальник відділу земельних питань А.Грицюк. 

У роботі комісії брали участь: Ю.Майборода, А.Тесленко, І.Грінченко – члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, начальник відділу земельних питань А.Грицюк, начальнк відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Біліченко, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій та ходом проведення комісії (здійснювалася он-лайн трансляція), кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень