Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 24.09.2019 16:40
Кількість переглядів: 1149

ПіФото без описуд головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, за участю секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради  (крім питань регулювання земельних відносин). 

   Заслухавши інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти щодо  внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік» члени комісії поставили ряд запитань доповідачу, у тому числі, щодо виконання протокольних доручень міської ради та рекомендацій постійної комісії. Під час обговорення даного проекту рішення члени комісії висловили окремі думки щодо його змісту, а також додаткових змін, що виникли під час оприлюднення проекту рішення та пропонуються включити до проекту рішення. Заслухали інформацію начальника управління СЗН А.Волошиної щодо використання коштів міського бюджету на фінансування лікарських препаратів; заступника начальника управління МА та ЖКГ С.Усатенка - про хід виконання ремонтних робіт по місту; використання коштів міського бюджету, як на виготовлення проектно-кошторисних документацій, так і на подальшу реалізацію проектів. 

   Члени комісії обговорили питання автономізації КЗ «Знам’янська міська лікарня   ім. А.В.Лисенка» з 01.01.2020 року, змін організаційно-правової форми діяльності з комунального закладу на комунальне некомерційне підприємство, перспектив діяльності закладу тощо.

Комісія також погодила винести на розгляд міської ради питання щодо оренди майна комунальної власності, внесення змін до Міських програм та інші питання, що включені до порядку денного.

Члени комісії розглянули звернення, що надійшли на адресу комісії. Обговорили питання, підняті громадянами та депутатами міської ради.

За результатами роботи комісією надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, А.Мороз, Н.Тесленко, М.Терновий, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста,  В.Мацко, О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань  охорони здоров’я та соціального захисту населення; керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій та ходом проведення комісії (здійснювалася он-лайн трансляція), кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

 

 

Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень