Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янці відсвяткували День рятівника

Дата: 17.09.2019 16:37
Кількість переглядів: 1447

Фото без опису17 вересня своє професійне свято відзначають працівники цивільного захисту України. Міський голова Філіпенко Сергій Іванович, перший заступник голови районної державної адміністрації Грінчак Олена Анатоліївна, ієромонах Ферапонт, настоятель храму УАПЦ в с.Пантаївка взяли участь в урочистостях, що відбулися у трудовому колективі Знам'янського міськрайонного відділу управління ДСНС України в Кіровоградській області.

Захід розпочався із вітального слова начальника Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області, підполковника служби Фото без описуцивільного захисту  Ларіонова Владислава Сергійовича, який відзначив, що Знам’янські рятувальники гідно виконують свій обов’язок та у будь-яку мить готові прийти на допомогу громадянам. 

Вітаючи рятувальників із святом, міський голова Сергій Іванович Філіпенко зазначив: "Ви перші приходите на допомогу: починаючи від банального – відчинити двері власного дому, завершуючи спасінням наших житів. Жителі нашого міста та району дійсно вдячні вам за той щоденний подвиг, який ви здійснюєте на благо кожного. Кожен тривожний виїзд рятівників – це Фото без описувипробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа, ліквідована аварія – це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності".

Очільник міста також відзначив, що дане свято є державним визнанням неоціненного внеску людей цієї мужньої професії - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Фото без описуПерший заступник голови районної державної адміністрації Грінчак Олена Анатоліївна побажала усім міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. 

Отець Ферапонт здійснив освячення рятувальної техніки і побажав усім миру, злагоди та Божого благословення.

За вагомий особистий внесок у справу запобігання, реагування та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, зразкове виконання службового обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня рятівника нагороджені:
Почесною грамотою Знам’янської міської ради - Крюка Костянтин Андрійович, водій 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

Грамотами Знам’янської міської ради:
- Череватенко Олександр Олександрович, командир відділення 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

Подяками Знам’янської міської ради:
-    - Цаканян Наталія Юріївна, інспектор 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області;
-    Чернявський Сергій Валерійович, начальник караулу 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

Кожний, хто завітав на свято, зміг переконатися, що мужні люди, які працюють в ДСНС України, зможуть захистити їх у разі біди і зроблять усе можливе для того, щоб наше життя було безпечним.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень