Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Реконструкція і будівництво площі

Дата: 17.09.2019 15:36
Кількість переглядів: 1494

Фото без описуНарешті розпочалося довгоочікуване відновлення площі Героїв Майдану, що біля міського Палацу культури. Ось так, як ви бачите на фото, має виглядати площа після завершення тут ремонтних робіт.

- Згідно проекту реконструкціі площі Героів Майдану, територію площі поділено на дві ділянки, - розповідає міський голова Сергій Філіпенко. - На одній частині буде реконструкція площі, на другій - будівництво. Зараз розпочалася реконструкція площі. Тут буде розташований новий фонтан, клумби з квітами. Проектом передбачено демонтаж старого фонтану, він буде меншим Фото без описуза розмірами. Зараз виконуються земляні роботи та демонтажні роботи для підготовки облаштування нового фонтану. Дерева, що ростуть тут, зноситися не будуть.

Реконструкція - це перебудова існуючого об”єкту, будівництво - це створення нової будівельноі конструкції. Оскільки на території площі будуть виконуватися різні будівельні роботи, тому її за планом і було поділено на дві ділянки: для проведення реконструкції і для проведення будівельних робіт.

Фото без описуЦього року заплановано проведення робіт тільки на тій ділянці площі, де передбачено її реконструкцію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень