Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Фінал обласних комплексних змагань серед дітей та юнацтва "Олімпіада Кіровоградщини" відбувся минулої п’ятниці на Знам’янському спортивному стадіоні

Дата: 16.09.2019 09:21
Кількість переглядів: 1285

Фото без описуЗахід розпочався урочистим  відкриттям. На участь у змаганнях приїхали юні спортсмени зі всіх куточків  області.
- Бачу, поруч стоять команди Голованівська та Світловодська. А відстань між цими містами - понад 300 кілометрів, - говорить на урочистому відкритті перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коваленко. - І сьогодні завдяки гостинності Знам’янки /дякую міському голові Сергію Філіпенку/ за звання найспортивнішої команди, найспортивнішого міста мають змогу змагатися різні міста, райони, ОТГ області.

Фото без описуТакий захід проходить вже вчетверте. Але виізним він став вперше. І першою юних спортсменів зустріла Знам’янка. Для розвитку спортивного руху в області побудовано вже 23 майданчики для міні-футболу. Ще 7 мультифункціональних полів для 6 видів спорту буде обладнано на різних територіях в області.

- Міський стадіон давно не бачив такоі кількості спортсменів та вболівальників, - говорить міський голова Сергій Філіпенко. - Дякую організаторам цього спортивного заходу за це свято. Бажаю перемоги всім!

- Ви вже - кращі, тому що ви вибороли перемогу на своїх територіях, - продовжує директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Дмитро Янчук. - Але нехай і сьогоднішні Фото без описузмагання кожному з вас принесуть ще одну перемогу.

Особливою нагородою відзначили під час урочистого відкриття змагань вчителя фізичної культури НВК "Знам’янська ЗОШ 3-гімназія" Ігоря Крисіна. У день свого народження він отримав Подяку відділення Національного Олімпійського Комітету України в Кіровоградській області.

Фото без описуЗараз на стадіоні змагаються в стрибках на скакалці, спортивних елементах футболу і баскетболу, човниковому забігу, стрибках з місця.
Змагання проходять за сприяння Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградськоі ОДА та Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Організовано свято в місті спільними зусиллями міського відділу освіти /керівник Людмила Клименко/ і відділу молоді, спорту та охорони здоров’я /керівник Руслана Ладожинська/.

Фото без описуСпортивне свято на стадіоні було відкрито танцювальним дарунком від народного самодіяльного ансамблю украінської пісні і танцю “Барвінок” /керівник танцювального колективу “Барвінку” Тетяна Часник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень