Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 13.09.2019 16:00
Кількість переглядів: 1328

Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 12 вересня  2019 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 14 проектів рішень.
    
Враховуючи пропозиції міської житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради,   рішенням виконавчого комітету знято з квартирного обліку 9 громадян на підставах, передбачених ст.40 «Житлового кодексу Української РСР».
    
Виконавчим комітетом  прийняті рішення щодо здійснення правочинів з майном, власниками або користувачами якого є неповнолітні та малолітні діти;  надано одноразову допомогу одній  особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яка досягла 18-річного віку; влаштовано в сім’ю патронатного вихователя двох малолітніх дітей;  затверджено новий посадовий склад комісії з питань захисту прав дитини.

Відповідно до постанови КМУ  від 21.03.2002 р. № 352 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», враховуючи лист військового комісара Знам’янського об’єднаного міського військового комісаріату, внесено зміни до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради щодо підготовки і проведення призову на строкову військову службу громадян України.

На підставі рішень  Богданівської та  Трепівської  сільських рад та з метою забезпечення мешканців даних населених пунктів якісною медичною допомогою, з урахуванням потреб населення у медичному обслуговуванні, необхідності належної якості такого обслуговування, своєчасності та доступності, ефективного використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів та збереження посад лікаря – стоматолога, профільної медичної сестри та фельдшера лаборанта  в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини, рішенням виконавчого комітету внесено зміни до штатної чисельності комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка»,  шляхом збільшення на 3 штатні одиниці.

Рішеннями виконавчого комітету встановлено пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості побудованого гаража;  присвоєно окрему адресу земельній ділянці та будівлям, які на ній розташовані.

Погоджено проект Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2020 рік.

Затверджено  перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на  ІV квартал 2019 року.

Затверджено акти обстеження зелених насаджень.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень