Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Акція «Промінчик доброти» традиційно зігріває турботою !!!

Дата: 13.09.2019 15:54
Кількість переглядів: 1308

Зробити дитину хорошою дуже просто. Досить буде подарувати їй щастя, любов та гідне виховання. В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах значна кількість українських сімей потребує соціального захисту і допомоги, які тією чи іншою мірою надаються державними та громадськими організаціями. 

З метою сприяння у розвитку, навчанні та вихованні дітей, що виховуються в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, Знам’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Н.Шевченко) провів традиційну соціальну акцію «Промінчик доброти», присвячену початку нового навчального  року.

50 дітей з сімей, які опинилися у важкій життєвій ситуації, та перебувають на обліку МЦСССДМ, з побажаннями успіхів у навчанні, отримали такий потрібний кожному школяру набір канцелярського приладдя : барвисті альбоми для малювання, зошити, олівці, фарби, ручки, фломастери, лінійки, ручки та  інші предмети.

З величезною вдячністю до акції поставилися батьки дітей .А посмішки на обличчях дітей-  що може бути кращим для дорослих!

Нехай новий навчальний рік буде для школярів  успішним та багатим на нові знання, корисні уміння, надзвичайні  враження та яскраві емоції!!!

Начальник відділу 
соціальної роботи МЦСССДМ 
Крук О.В.

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень