Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сімдесят шоста сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання

Дата: 13.09.2019 10:45
Кількість переглядів: 1390

Фото без опису27 вересня 2019 року о 9.00 год. в залі засідань міської ради відповідно до розпорядження міського голови С.Філіпенка №23 від 12.09.2019 року "Про скликання сімдесят шостої cесії Знам’янської міської ради сьомого скликання" відбудеться сімдесят шоста сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання.

На розгляд виносяться такі питання:

Про депутатські запити.
Інформація керівника Знам’янської місцевої  прокуратури про результати діяльності Знам’янської місцевої прокуратури на території міста Знам’янки та Знам’янського району за 1 півріччя 2019 року.
Про внесення доповнення до Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2018-2020 роки.
Про внесення змін до рішення міської ради від 17.11.2017 р. №1183 «Про затвердження Міської програми Громадського бюджету міста Знам’янки на 2018 рік».  
Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року №1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік».
Про втрату чинності рішення міської ради від 23.08.2012р. №680 «Про реалізацію положень Закону України «Про основи державної мовної політики» в місті Знам’янка.
Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету.
Про надання дозволу комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на продовження дії договору оренди частини приміщень адміністративного корпусу лікарні по вул. Михайла Грушевського,15.
Про надання дозволу комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на продовження дії договору оренди частини приміщення по                          вул. Гагаріна,27-Т для реалізації рентгенівської плівки.
Про надання дозволу комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на списання автомобілів.
Про надання дозволу комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на продовження дії договору оренди частини ізолятора по вул. Михайла Грушевського,15 для здійснення господарської діяльності (надання послуг з пошиття та ремонту одягу).
Про надання дозволу комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» на надання в оренду додаткового нежитлового приміщення комунальному некомерційному підприємству «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
Про надання згоди комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг» на зміну цільового призначення договору оренди з приватним підприємцем Гончаренком А.М.
Про повноваження щодо приватизації житлового будинку по вулиці Лермонтова,20 в селі Диківка Знам’янського району Кіровоградської області.
Про продовження терміну припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське  комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
Про внесення змін до рішення міської ради від 22.04.2016 року №194.
Про встановлення розміру щомісячного преміювання міському голові на ІІІ квартал 2019 року.
Про затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2020 рік.
Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в постійне користування Знам’янському комунальному підприємству теплових мереж.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в оренду ТОВ «Геоід».
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Савченко М.З.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Розановій М.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Волченку І.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Пудич Т.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Мартиненку О.П. та                   гр. Мартиненко Н.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Пісковому Є.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Кіровоградобленерго».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Кіровоградобленерго».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Андрєєвій З.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Чуракову П.М.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Нетребі І.М.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Кураєву С.В.
 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Івку А.О.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Хиленко Т.М.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Рудику П.П.
Про надання у власність земельної ділянки гр. Песчурнєнковій Н.І.
Про припинення дії договору оренди землі ТОВ «Корпорація «Агро-Союз».
Про надання дозволу на  виготовлення  технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди землі) ТОВ «Крамниця господаря».
Про вилучення земельної ділянки ПАТ «Концерн Галнафтогаз».
Різне.

Спільне засідання постійних комісій міської ради щодо обговорення проектів, що виносяться на розгляд сімдесят п’ятої сесії міської ради провести 25 вересня 2019 року о 14.00  год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень