Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 09.09.2019 16:40
Кількість переглядів: 1214

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії Юрія Сопільняка, за участі секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту.

Відповідно до рішення Знам’янської міської ради від 30 липня 2019 року «Про надання протокольного доручення», комісією було розглянуто питання напрямків використання державної субвенції в сумі 2300000 грн., що передбачені відділу освіти. За інформацією начальника відділу освіти Людмили Клименко розподіл зазначених коштів наступний: придбання обладнання, устаткування та предметів довгострокового користування для закладів освіти – 500000 грн.; капітальний ремонт – утеплення фасаду дошкільного навчального закладу «Козачок» корпусу №1 по вул. Чайковського 13 м. Знам’янка Кіровоградської області – 1000000 грн.; капітальний ремонт дошкільного навчального закладу №6 «Сонечко» вул. Чайковського 27 м. Знам’янка Кіровоградської області – 800000 грн. Людмила Анатоліївна детально зупинилася на питаннях використання коштів державної субвенції, у тому числі в частині термінів реалізації заходів. Відповіла на запитання присутніх, надала інформацію щодо виконання робіт по окремих об’єктах, фінансування яких здійснюється за рахунок коштів державного та міського бюджету.

За результатами розгляду даного питання, враховуючи узагальнену інформацію відділу освіту, що сформована відповідно до поданих заяв керівників закладів освіти міста, членами постійної комісії, в цілому, погоджено попередній розподіл субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 2300000 грн., що передбачена бюджету міста Знам’янки для відділу освіти відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 р. №500-р «Деякі питання розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» та рішення міської ради від 30.07.2019 року № 2049 «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року №1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік»». 

Комісія також надала свої рекомендації з ряду інших питань, що стосуються профілю роботи комісії, а саме: розгляду питання заохочення учнів, які склали ЗНО на 190-200 балів, в межах бюджетних призначень відділу освіти; внесення змін до Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи, а саме: включення номінації «Туризм»; винесення на розгляд міської ради питання затвердження Положення   про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти м. Знам’янка.

За результатами роботи, комісією  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісій брали участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, С.Бойко, С.Філіпова, Ю.Клюка – члени постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту; Л.Клименко – начальник відділу освіти, Т.Мельник - голова Знам’янської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень