Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В місті Знам’янка стартував ІІ тур Придніпровської ліги з гандболу

Дата: 09.09.2019 11:11
Кількість переглядів: 1242

Фото без опису06 вересня 2019 року   у спортивному залі комплексної  дитячо-юнацької спортивної школи міста Знам’янка стартував 
ІІ тур відкритого чемпіонату Дніпропетровської області «Придніпровська ліга» з гандболу серед дівчат 2005-2006 р.н., сезону 2019-2020 рр. 
Учасниками Ліги стали команди з міст: Дніпропетровськ, Кропивницький, Запоріжжя, Кривий ріг та господарів майданчику змагань – Знам’янки.

Учасників ІІ туру Придніпровської ліги вітали: головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Тетяна Попова з побажанням натхненної та безкомпромісної гри у боротьбі за почесне звання «Переможець», а також директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міста Знам’янка Євген Гавришевський, який у своєму виступі зазначив: «Змагання з гандболу такого рівня  за останні 20-25 років місто Знам’янка приймає вперше. Були часи вимушеної паузи, але зараз ми намагаємося з’явитися та утвердитися на гандбольній мапі України. І саме Фото без описутакі заходи сприяють утвердженню прагнень ставати кращими, вдосконалюватись та досягати нових вершин у даному виді спорту».

Під час відкриття змагань урочисто лунав державний Гімн України. 

Змагання триватимуть з 06 по 08 вересня 2019 року. Тож чекаємо на результати змагань. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень