Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Завершено роботу сімдесят п’ятої сесії міської ради

Дата: 06.09.2019 16:56
Кількість переглядів: 1361

Фото без описуПід головуванням секретаря міської ради Наталії Клименко, 06 вересня 2019 року було продовжено роботу чергової сімдесят п’ятої  сесії міської ради. 

06 вересня 2019 року міська рада затвердила 25 рішень, у тому числі, підтримала 20 рішень з питань регулювання земельних відносин. 

За результатами голосування, міською радою затверджено,  зі змінами та доповненнями, рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року  № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік».


Депутати внесли зміни до Галузевої програми «Охорона здоров’я» в частині фінансування медичних препаратів окремої групи, функції видачі яких виконує КНП «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Знам’янської районної ради»; надали згоду комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня імені А.В. Лисенка» на продовження дії  договору про партнерську співпрацю з ТОВ «ОКОМЕДІКАС»; внесли зміни до складу постійних комісій міської ради тощо.
Міська рада надала ряд протокольних доручень щодо винесення на розгляд міської ради: 

звіту про виконання міського бюджету за 8 місяців 2019 року у вигляді проекту рішення; 

питання про розгляд протоколу засідання трудового арбітражу з розгляду колективного трудового спору між Знам’янською міською організацією профспілки працівників освіти та відділом освіти з  урахуванням відрахування  профспілкам за 2018-2019 р.р.;

питання автономізації КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» зі зміною організаційно-правової форми діяльності з комунального закладу на комунальне некомерційне підприємство – до 01.10.19; комп’ютеризації та інформатизації амбулаторно-поліклінічних підрозділів – до 1.10.19; проведення конкурсу на заміщення посади керівника комунального некомерційного підприємства (КНП) – генерального директора підприємства – до 01.10.19; укладання договорів щодо фінансування з рівня Національної служби здоров’я України амбулаторно-поліклінічних підрозділів – до 01.01.2020 року. 

У різному, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальник фінансового управління Галина Лихота представила депутатам інформацію по звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року, відповіла на запитання присутніх та навела дані щодо причин невикористання коштів міського бюджету у повному обсязі відповідно до даних головних розпорядників бюджетних коштів, детально зупинившись на відлілі освіти та управлінні МА та ЖКГ. Заслухали депутати й інформацію начальника відділу освіти Людмили Клименко про ситуацію щодо виконання робіт в закладах освіти в межах передбаченого фінансування з міського бюджету. 

Депутат міської ради Наталя Тишкевич підняла питання процесів створення об’єднаних територіальних громад, що відбуваються на території міста, району та області. Власні думки з даного питання висловили депутати міської ради Неля Данасієнко, Надія Коленченко, Юрій Майборода.

Не набрали необхідної кількості голосів 8 проектів рішень, у тому числі 5 - з питань регулювання земельних відносин. 

У пленарному засіданні чергової сімдесят п’ятої сесії міської ради 06 вересня 2019 року взяли участь: заступники міського голови, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, представники ЗМІ, мешканці міста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».


Відділ забезпечення діяльності 
міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень