Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 05.09.2019 14:09
Кількість переглядів: 1232

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 29 серпня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 16 проектів рішень, затверджено 13.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей:   надано статус  дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

        Поставлено на квартирний облік: 
•    учасника бойових дій, учасника антитерористичної операції  в першочергову чергу,  а також в окремі списки зведеної бази даних квартирного обліку учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції;  
•    дитину,  що позбавлена батьківського піклування в позачергову чергу квартирного обліку;
•     одиноку матір в першочергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.
Надано соціальне житло - кімнату особі з інвалідністю першої групи з дитинства  в житловому будинку на першому поверсі.
Прийнято три рішення виконавчого комітету щодо видачі дублікату свідоцтва про право власності на квартири замість  зіпсованих свідоцтв  про право власності   та замість  втраченого свідоцтва про право власності. 

На виконання Указу Президента України від 30 січня 2019 року № 22/2019 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році” рішенням виконавчого комітету затверджено основний та резервний склад міської призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу восени 2019 року та прийнято рішення щодо призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у жовтні – грудні 2019 року громадян України 1992-2001 року народження. 

Затверджено  звіт про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за  IІ квартал 2019 року
Рішенням виконавчого комітету затверджено мережу освітніх закладів на 2019/2020 навчальний рік. Кількість освітніх закладів у місті залишилась незмінною.  

Дошкільною освітою у 7 закладах дошкільної освіти буде охоплено 1117 дітей, що становить 52 групи, з них 14 груп раннього віку і 38 груп дошкільного віку.

Загальною середньою освітою у 6 закладах загальної середньої освіти буде охоплено 3265 учнів. Учнів 10-х, 11-х класів  буде охоплено профільним навчанням. Затверджено роботу 5 груп продовженого дня, у яких перебуватимуть 150 учнів початкових класів.

У закладах позашкільної освіти мережа залишилась незмінною. У  центрі дитячої та юнацької творчості передбачено роботу 75 груп для 1115 вихованців  за 5 напрямами позашкільної освіти: художньо-естетичним, вокально-хоровим, декоративно-прикладним, гуманітарним, науково-технічним. 

У Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі буде виховуватись 425 дітей у 33 групах за такими видами спорту: баскетбол, велоспорт, гандбол, легка атлетика, футбол, греко-римська боротьба.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень