Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Розпочато роботу чергової сімдесят п’ятої  сесії міської ради 

Дата: 29.08.2019 08:15
Кількість переглядів: 1214

       Під головуванням міського голови С.Філіпенка, 28 серпня 2019 року розпочато роботу чергової сімдесят п’ятої  сесії міської ради. 

Перед початком пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання  Віктора Голого, нашого земляка, який пішов добровольцем до 42-батальйону територіальної оборони «Рух Опору», Почесного громадянина міста Знам’янка, іменем якого названа одна з головних вулиць міста та з дня героїчної загибелі якого минуло 5 років, а також  всіх загиблих знам’янчан в зоні АТО.

Міський голова запросив депутатів та всіх присутніх взяти участь в міському заході з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули   в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, а саме: в мітингу – реквіємі та покладанні квітів до пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу і незалежність України», який відбудеться 29.08.2019 року о 17.00 біля   пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу і незалежність України».

28 серпня 2019 року міська рада затвердила 23 рішення, у тому числі підтримала 21 депутатський запит.

За результатами широкого обговорення міською радою прийнято рішення «Про звернення депутатів Знам’янської міської ради Кіровоградської області сьомого скликання щодо створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади» відповідно до якого схвалено Звернення депутатів Знам’янської міської ради Кіровоградської області сьомого скликання до голови Знам’янської Другої селищної ради С.Москаленка, депутатів Знам’янської Другої селищної ради та мешканців смт Знам’янка Друга та с. Водяне щодо створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади з центром в  м. Знам’янка до складу якої  увійдуть Знам’янська територіальна громада та Знам’янська Друга територіальна громада (смт Знам’янка Друга та с. Водяне), а також до голів всіх сільських рад Знам’янського району, депутатів сільських рад та мешканців Знам’янського району щодо створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади з центром в м. Знам’янка до складу якої увійдуть всі сільські ради Знам’янського району та Знам’янська Друга селищна рада. Слово для виступу під час обговорення даного питання мали: голова Богданівської сільської ради А. Іващук та голова Петрівської сільської ради Л.Шульга.

 Міська рада надала ряд протокольних доручень щодо розробки орієнтовного календарного плану згідно Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та внесення змін до складу Робочої групи з підготовки матеріалів для проекту перспективного плану створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади.

Також, депутатами затверджено зі змінами Міську програму «Безпечне місто» на 2019-2023 роки.

Відповідно до п.п.1.1 п.1  ст. 27  Регламенту Знам’янської міської ради, у пленарному засіданні 75 сесії міської ради головуючим оголошено перерву до 09 год.00 хв. 06  вересня 2019 року.

У пленарному засіданні чергової сімдесят п’ятої сесії міської ради  28 серпня 2019 року взяли участь: голова Петрівської сільської ради Л.Шульга, голова Богданівської сільської ради А.Іващук, т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції С.Стешенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, представники ЗМІ, мешканці міста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

Відділ забезпечення діяльності

міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень