Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 22.08.2019 16:50
Кількість переглядів: 1221

    Фото без описуПід  головуванням  голови  комісії  Р.Кондратьєва  відбулося  засідання  постійної  комісії  з питань землекористування  та будівництва. 

Під час розгляду питання формування порядку денного, комісією з питань землекористування та будівництва рекомендовано додатково включити до нього питання:

«Про затвердження вулиці Сагайдачного в місті Знам’янка Кіровоградської області», який пропонується винести на розгляд міської ради враховуючи Порядок ведення словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 06.07.2012року №1014/5;

 «Про звернення депутатів Знам’янської міської ради Кіровоградської області сьомого скликання». Даним рішенням передбачається схвалити звернення до голови Знам’янської Другої селищної ради С.Москаленка, депутатів Знам’янської Другої селищної ради та мешканців смт Знам’янка Друга та с.Водяне, голів всіх сільських рад Знам’янського району, депутатів сільських рад та мешканців Знам’янського району з ініціативою добровільного об’єднання наших територіальних громад та створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром в м. Знам’янка. Адміністративним центром міської об’єднаної територіальної громади пропонується визначити м. Знам’янка та найменувати цю громаду «Знам’янська міська об’єднана територіальна громада». Члени комісії висловили окремі думки з даного питання, надали рекомендації.

Комісія розглянула 25 питань регулювання земельних відносин, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради у серпні поточного року.

На запитання членів постійної комісії відповіли начальник відділу земельних питань А.Грицюк, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Біліченко .

За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин, комісією було надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: Р.Кондратьєв, Ю.Майборода, І.Грінченко – члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, начальник відділу земельних питань А.Грицюк, начальнк відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Біліченко,

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

 

 

Відділ забезпечення діяльності 

 міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень