Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних  комісій

Дата: 22.08.2019 16:45
Кількість переглядів: 1268

 

Фото без опису Під головуванням голови постійної комісії Ю.Сопільняка відбулося засідання постійних комісій з питань освіти, культури, молоді та спорту (гол. Ю.Сопільняк) та з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол. О.Луц). Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин). 

 

Під час розгляду питання формування порядку денного, комісією з питань освіти, культури, молоді та спорту, рекомендовано додатково включити до нього питання «Про звернення депутатів Знам’янської міської ради Кіровоградської області сьомого скликання». Даним рішенням передбачається схвалити звернення до голови Знам’янської Другої селищної ради С.Москаленка, депутатів Знам’янської Другої селищної ради та мешканців смт Знам’янка Друга та с.Водяне, голів всіх сільських рад Знам’янського району, депутатів сільських рад та мешканців Знам’янського району з ініціативою добровільного об’єднання наших територіальних громад та створення Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром в м. Знам’янка. Адміністративним центром міської об’єднаної територіальної громади пропонується визначити м. Знам’янка та найменувати цю громаду «Знам’янська міська об’єднана територіальна громада». Члени комісії висловили окремі думки з даного питання, надали рекомендації.

            Заслухавши інформацію депутата міської ради, члена постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політки С.Лєвінте, комісія, до складу якої він входить, рекомендувала внести на розгляд ради  питання «Про затвердження Міської програми «Безпечне місто» на 2019-2022 роки» зі змінами. Депутати міської ради та присутні на засіданні отримали відповіді на свої запитання від т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції С.Стешенка, що стосувалися як реалізації Міської програми «Безпечне місто» на 2019-2022 роки, так і виконання повноважень працівниками підпорядкованого відділу.

Заслухавши інформацію заступника начальника фінансового управління О.Лепетко щодо  внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», комісіями запропоновано винести питання на розгляд міської ради. Під час обговорення внесення змін до бюджету, головою постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацком було наголошено на  необхідності внесення доповнень до Галузевої програми «Охорона здоров’я» в частині фінансування медичних препаратів окремої групи, функції видачі яких виконує  КНП «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Знам’янської районної ради». Членами постійної комісії з питань  освіти, культури, молоді та спорту (гол. Ю.Сопільняк) рекомендовано винести ці питання на розгляд сесії міської ради.

Комісії також погодили винести на розгляд міської ради питання «Про  надання  згоди  комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня імені А.В. Лисенка» на продовження дії  договору про партнерську співпрацю з ТОВ «ОКОМЕДІКАС» та інші питання, що включені до порядку денного.

Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацко коротко проінформував про  хід медичної реформи та зміст протокольних доручень, що були прийняті комісією, яку він очолює, щодо автономізації КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» зі зміною організаційно-правової форми діяльності з комунального закладу на комунальне некомерційне підприємство.

За результатами роботи, комісіями  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісій брали участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, О.Бойко, С.Бойко, С.Філіпова – члени постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту; О.Луц, С.Лєвінте, С.Картаєєв – члени постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політки,  заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 

 міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень