Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності

Дата: 21.08.2019 17:09
Кількість переглядів: 1198

 Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії Н.Коленченко, відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради   (крім питань регулювання земельних відносин). 

Т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції С.Стешенко проінформував присутніх, що Знам’янським відділом поліції підготовлено проект рішення «Про затвердження Міської програми «Безпечне місто» на 2019-2022 роки» та виноситься на розгляд міської ради для її затвердження. Сергій Юрійович відзначив, що в багатьох великих містах  така програма вже діє та дає свої позитивні результати. Доповів про орієнтовну вартість вузла відео спостереження, яка складає біля 200.0 тис. грн.; функціях відеокамер, що пропонуються встановити у складі вузла відеонагляду; орієнтовні місця для встановлення тощо.

Заслухавши інформацію заступника начальника фінансового управління О.Лепетко щодо  внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», комісією запропоновано винести питання на розгляд міської ради з доповненнями щодо виділення коштів у сумі 150.0 тис. грн. для надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів, а саме: фінансування Програми економічного та соціального розвитку м. Знам’янка на 2019 рік в частині покращення матеріально-технічної бази 18 державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Кіровоградській області.

Комісія також погодила винести на розгляд міської ради питання «Про  надання  згоди  комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня імені А.В. Лисенка» на продовження дії  договору про партнерську співпрацю з ТОВ «ОКОМЕДІКАС», «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету», «Про продовження терміну припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське  комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Додатково комісія рекомендувала також включити до порядку денного проект рішення «Про звернення депутатів Знам’янської міської ради Кіровоградської області сьомого скликання».

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Коленченко, Л.Семиніна, О.Куцов, С.Пашко  – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

 

Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень