Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позачергове засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 07.08.2019 09:00
Кількість переглядів: 1392

 Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни  6 серпня пройшло позачергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено один проект рішення «Про  затвердження  Протоколу комісії по формуванню пропозицій стосовно призначення грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, від 01 серпня 2019 року № 1». 

Фото без опису

 

 

Необхідність термінового позачергового засідання виконавчого комітету викликана вимогами Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 (в редакції ПКМУ від 26 червня 2019 року №616).

Пунктом 8 вищезазначених Порядку та умов передбачається, що кожне засідання  міської комісії по формуванню пропозицій стосовно призначення грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, оформлюється протоколом, який затверджується в установленому законодавством порядку рішенням виконавчого комітету не пізніше ніж через 10 календарних днів з дати проведення засідання комісії.

Заслухано детальну доповідь начальника управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому А.Волошиної.

Нагадаємо, що з 25 липня 2019 року Уряд України визначив нового  головного розпорядника коштів субвенції з державного бюджету за даним напрямком роботи - управління соціального захисту населення. Раніше питаннями придбання житла дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування  опікувалась служба у справах дітей.  

 

 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень