Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зустрічали День міста своїми досягненнями та перемогами

Дата: 06.08.2019 12:07
Кількість переглядів: 1365

Фото без описуЯк завжди, спортсмени Знам'янки зустрічали День міста своїми досягненнями та перемогами. 

Всеукраїнська велогонка стартувала 2 серпня. У змаганнях взяло участь 12 команд і понад 120 учасників. Це спортсмени з Кривого Рогу, Новгородки, Кропивницького, Миколаєва, Нікополя,  Дніпра, Кам'янського, Знам’янського району. Як завжди, спортсмени демонстрували волю до перемоги, витривалість, спритність. Нажаль, погодні умови внесли деякі зміни в перебіг змагань, та  заслужені відзнаки – медалі та грамоти – переможцям були урочисто вручені саме в День міста. 
    Субота, напередодні свята – день командних ігор.  У спортивному залі КДЮСШ змагалися ветерани гандболу. До нас на свято завітали команди з Кропивницького та Олександрії. На полі вирувала атмосфера справжнього спортивного видовища, напруженість, велика Фото без описукількість гострих моментів і, в той же час, доброзичливе ставлення до суперників. Ігри проходили начебто на одному подиху. У запеклій грі Знам?янчани вибороли заслужену перемогу!
        Окремою подією суботнього вечора став Чемпіонат з футболу.  На полі зустрілися в переважній більшості знам’янчани, котрі розділилися на дві команди. Одну з команд підтримав своєю грою особисто міський голова С.Філіпенко.

Приємно, що спорт у Знам?янці молодшає, це стосується також інтелектуального виду спорту – шахів. Цього разу у турнірі з шахів брало участь 20 дітей – учасників клубу «Біла тура».  Добре, що голова клубу Фото без описуМаксим Ковальчук виховує в дітях любов до шахів, витримку, волю до перемоги.
У шахматних баталіях змагалися й аксакали знам?янських шахистів. 
Тож День міста запам?ятається ще й спортивними досягненнями, перемогами, призами!

 

 

 

 

 

 

Фото без опису            Фото без опису

 

 

Фото без опису

Відділ молоді, спорту
та охорони здоров'я 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень