Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

4 серпня – 150 років з дня заснування міста Знам’янка!

Дата: 04.08.2019 10:42
Кількість переглядів: 1296

Дорогі знам’янчани! Сердечно вітаю вас із 150-річчям нашого міста!
 В нашому місті  живуть працьовиті і талановиті люди, які є патріотами своєї малої батьківщини. 

Тож я дякую кожному з вас за добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток та процвітання рідного міста.  
З вдячністю згадуємо всіх, хто творив славетну історію нашого міста, збагачував його традиції і розбудовував.

Дякую всім ветеранам, представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Ми гордимося нашими земляками, які  виконували і продовжують виконувати військовий обов’язок в зоні ООС, де ведеться боротьба за єдину і соборну Україну, за єдність земель, за цілісність українського народу.

Ми пишаємось нашою молоддю, яка гідно представляє наше місто на мистецьких, творчих і освітніх конкурсах, у спортивних  змаганнях різного рівня.

Ми горді за вихідців з міста, які досягли вершин у різних галузях промисловості, науковій діяльності, політиці,  і які сьогодні відомі далеко за межами не тільки міста, а й області і країни.

Бажаю всім Божого благословення, міцного  здоров'я і процвітання, миру і злагоди, щастя і добробуту, любові і взаємоповаги, тепла сімейного вогнища, здійснення усіх світлих мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах та нових здобутків!

З повагою,

міський голова                                                        С.Філіпенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень