Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

Дата: 29.07.2019 14:17
Кількість переглядів: 1226

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії А.Тесленка відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин). 

Під час розгляду питання формування порядку денного, а саме: включення до нього додаткових проектів рішень міської ради, члени комісії висловили окремі думки з даного питання, надала висновки та рекомендації. За результатами обговорення комісією рекомендовано винести на розгляд ради додатково наступні проекти рішень: «Про внесення доповнення та змін до Програми економічного і соціального розвитку  міста Знам’янка на 2019 рік»;  «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» посмертно  Єфремову Дмитру Сергійовичу, Кісліченку Дмитру Валерійовичу, Трубіну Сергію Вікторовичу – героям-землякам, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність і державний суверенітет України»; «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету», під час обговорення якого, комісія надала рекомендації щодо змісту даного проекту рішення, а саме: запропоновано зняти обмеження з використання системи електронних закупівель, що наразі встановлені міською радою, виключно для КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг». Члени комісії підняли питання відповідальних за контроль якості виконання робіт. 

Заслухавши інформацію голови постійної комісії А.Тесленка, комісією рекомендовано винести на розгляд міської ради також питання: «Звіт постійної комісії з питань ЖКГ та охорони навколишнього природного середовища за 2018 рік» та «Про внесення змін до складу постійних комісій міської ради» (за результатами розгляду заяви депутата А.Тесленка щодо його виходу зі складу постійної комісії, складання повноваження голови комісії та входження до складу постійної  комісії з питань землекористування та будівництва).

Під час розгляду питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік» члени комісії звернули увагу на необхідність виконання робіт, піднятих депутатами у своїх  запитах та зверненнях.

З доповненнями рекомендовано винести на розгляд ради питання   продовження договору оренди  нерухомого майна комунальної власності  територіальної  громади  м. Знам’янка (частина приміщення, що знаходиться в будівлі міської ради за адресою: м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,17), а саме: проект рішення запропоновано доповнити пунктом щодо припинення договору оренди в разі реконструкції або будівництва, капітального ремонту ЦНАП.

Комісією надано висновок щодо винесення на розгляд міської ради питання внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 22.04.2016 року № 194 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради», яким зокрема передбачається збільшення штатної чисельності управління МА та ЖКГ на 1 штатну одинцю з 01 серпня 2019 року.

Комісія розглянула й ряд інших питань порядку денного. Заслухала доповідачів. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради А.Тесленко, О.Озеряний, К.Пастух – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища,  заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень