Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 29.07.2019 14:15
Кількість переглядів: 1234

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії Н.Данасієнко відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин). 

Під час розгляду питання формування порядку денного, а саме: включення до нього додаткових проектів рішень міської ради, члени комісії висловили окремі думки з даного питання, надала висновки та рекомендації. За результатами обговорення комісією рекомендовано винести на розгляд ради додатково наступні проекти рішень: «Про внесення доповнення та змін до Програми економічного і соціального розвитку  міста Знам’янка на 2019 рік» та «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» посмертно  Єфремову Дмитру Сергійовичу, Кісліченку Дмитру Валерійовичу, Трубіну Сергію Вікторовичу – героям-землякам, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність і державний суверенітет Українии»;

Заслухавши інформацію заступника міського голови – начальника фінансового управління Г.Лихоти щодо  внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», комісією запропоновано винести питання на розгляд міської ради. Членами комісії в процесі обговорення було отримано відповіді щодо: причин внесення змін до міського бюджету, як збільшення чи зменшення бюджетних призначень, так і переміщення в межах одного розпорядника з поточних на капітальні видатки або навпаки; термінів виконання робіт на об’єктах, кошти на виконання яких передбачені в міському бюджеті; напрямків використання коштів фінансової підтримки для КП «Знам’янський ККП»; фонду оплати праці бюджетних установ тощо. За результатами Фото без описуобговорення проект рішення, комісією надано рекомендації фінансовому управлінню:  надати інформацію про фонд оплати праці (розрахунки) тих бюджетних установ, збільшення бюджетних призначень по яким пропонується проектом рішення. На запитання щодо звітування про виконання бюджету міста за період з січня по липень 2019 року, заступником міського голови-начальником фінансового управління Г.Лихотою було зазначено, що відповідно до Бюджетного кодексу України для подачі звіту за І півріччя є два місяці після його закінчення.

Обговоривши питання «Про внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 22.04.2016 року № 194 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради», членами комісії запропоновано надати розрахунки по фонду оплати праці однієї посади головного спеціаліста управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, що пропонується ввести зазначеним проектом рішення. Під час розгляду даного питання заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів було відзначено, що введення додаткової штатної одиниці є нагальним у зв’язку зі збільшення бюджетних призначень управління та необхідністю системно та постійно проводити закупівлі в системі  PROZORRO. 

Комісія розглянула й ряд інших питань порядку денного. Заслухала доповідачів. У різному члени комісії розглянули звернення громадян та підприємств міста, що надійшли до комісії. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, А.Мороз, О.Рубан, О.Антоненко, М.Терновий – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста,  заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень