Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 29.07.2019 14:12
Кількість переглядів: 1194

Фото без описуПід головуванням голови комісії Р.Кондратьєва, за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, відбулося засідання постійної комісії  з питань землекористування та будівництва. 

Під час розгляду питання формування порядку денного, а саме: включення до нього трьох додаткових проектів рішень міської ради, члени комісії висловили окремі думки з даного питання, надала висновки та рекомендації.

За результатами обговорення комісією рекомендовано винести на розгляд ради додатково наступні проекти рішень: «Про внесення доповнення та змін до Програми економічного і соціального розвитку  міста Знам’янка на 2019 рік»; «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» посмертно  Єфремову Дмитру Сергійовичу, Кісліченку Дмитру Валерійовичу, Трубіну Сергію Вікторовичу – героям-землякам, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність і державний суверенітет Українии»; «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету».

Комісія розглянула 15 питань регулювання земельних відносин, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради у липні поточного року, а також  питання «Про внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 22.04.2016 року № 194 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради».

На запитання членів постійної комісії відповіли начальник відділу земельних питань А.Грицюк та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк.

За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин, комісією було надано висновки та рекомендації, у тому числі щодо зміни черговості розгляду окремих питань порядку денного.

У роботі комісії брали участь: Р.Кондратьєв, Ю.Майборода, О.Кузін, І.Грінченко – члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, начальник відділу земельних питань А.Грицюк, начальнк відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Біліченко. 

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень