Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності

Дата: 29.07.2019 09:10
Кількість переглядів: 1317

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії Н.Коленченко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин). 

Під час розгляду питання формування порядку денного, а саме: включення до нього трьох додаткових проектів рішень міської ради, члени комісії висловили окремі думки з даного питання, надала висновки та рекомендації. За результатами обговорення комісією рекомендовано винести на розгляд ради додатково наступні проекти рішень: 

«Про внесення доповнення та змін до Програми економічного і соціального розвитку  міста Знам’янка на 2019 рік»; 

«Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» посмертно  Єфремову Дмитру Сергійовичу, Кісліченку Дмитру Валерійовичу, Трубіну Сергію Вікторовичу – героям-землякам, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність і державний суверенітет Українии»;

 «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету», під час обговорення Фото без описуякого, комісія надала рекомендації щодо змісту даного проекту рішення, а саме: запропоновано вказати у проекті рішення граничні суми закупівель, згідно чинного законодавства.

Заслухавши інформацію заступника міського голови – начальника фінансового управління Г.Лихоти щодо  внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», комісією запропоновано винести питання на розгляд міської ради. За результатами обговорення проект рішення, у зв’язку зі зменшенням доходів міського бюджету та з метою мінімізації втрат та наслідків,  комісією надано рекомендації фінансовому управлінню розробити відповідні заходи. 

Комісія розглянула й ряд інших питань порядку денного. Заслухала доповідачів. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Коленченко, Л.Семиніна, О.Куцов, С.Пашко – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності,  заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень