Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 29.07.2019 09:01
Кількість переглядів: 1201

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання зазначеної постійної комісії. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради   (крім питань регулювання земельних відносин). 

Заслухавши інформацію заступника міського голови – начальника фінансового управління Г.Лихоти щодо  внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», комісією запропоновано винести питання на розгляд міської ради. Враховуючи, що зміст проекту рішення передбачає використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та співфінансування з міського бюджету (соціальні заходи, реалізація яких буде продовжена, розпочата, завершена у 2019 році у рамках програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2019 рік: «Придбання дитячого спортивно-ігрового майданчика, м. Знам’янка, вул. Привокзальна,7» та «Підвищення енергоефективності селищного Будинку культури (утеплення стін), вул. Перспективна, 56, м. Знам’янка, смт Знам’янка Друга Кіровоградської області – капітальний ремонт»), комісія погодила внести в порядок денний проект рішення «Про внесення доповнення та змін до Програми економічного і соціального розвитку  міста Знам’янка на 2019 рік» та розглянути його перед проектом №3. Під час обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня Фото без опису2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік» члени комісії висловили окремі думки щодо змісту проекту рішення.

Під час розгляду питання «Про продовження терміну припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське  комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг», комісією запропоновано заслухати звіти керівників підрозділів комбінату комунальних послуг. Звернуто увагу про необхідність отримання інформації на рекомендації комісії, зазначені у попередньому протоколі комісії.

Додатково комісія рекомендувала також включити до порядку денного проект рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» посмертно  Єфремову Дмитру Сергійовичу, Кісліченку Дмитру Валерійовичу, Трубіну Сергію Вікторовичу – героям-землякам, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність і державний суверенітет України».

Комісія розглянула й інші питання порядку денного. Заслухала доповідачів. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, Н.Тишкевич, О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення,  заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.
Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
 міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень