Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зустріч керівництва міста з ветеранами-колишніми керівниками підприємств, установ, організацій міста

Дата: 25.07.2019 14:17
Кількість переглядів: 1312

Фото без описуНапередодні святкування 150-річчя м.Знам’янка, відбулася зустріч керівництва міськвиконкому, селищної ради смт Знам’янка Друга з ветеранами-колишніми керівниками підприємств, установ, організацій міста.

«Багато сторінок в історію нашої Знам’янки вписали турботливі руки колективів, підприємств, установ і організацій під вашим керівництвом.

Фото без описуСвого часу кожен з вас вніс значний вклад в економічне та духовне зростання Знам’янки. Ви самі - це жива історія нашого міста, Ви - його жива пам’ять, гордість і слава!», - зазначає на початку заходу ведуча Тетяна Пояркова, звертаючись до присутніх. 

Фото без описуЗ вітальним словом виступили: міський голова Сергій Іванович Філіпенко, перший заступник міського голови Загородня Валентина Григорівна, в.о. начальника виробничого підрозділу "Знам’янська дирекція залізничних перевезень" Маляренко Дмитро Олександрович, селищний голова смт Знам’янка Друга Москаленко Фото без описуСергій Борисович, голова міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна, голова клубу «Діалог», колишній міський голова Василашко Михайло Іванович.

Міський та селищний голова привітали з наступаючим Днем міста, подякували за вагомий внесок у вирішенні питань життєдіяльності міста, проінформували ветеранів про основні досягнення в поточному році, поділилися планами на майбутнє.

Фото без описуПриємно, що серед присутніх вже традиційно знаходилися і колишні міські голови Джулай В.О., Василашко М.І., Мацко В.В.

Під час зустрічі присутні ветерани-колишні керівники. з нагоди святкування у цьому році 150-річчя м.Знам’янка, отримали подяки Знам’янської міської ради та міської організації ветеранів України.

Фото без описуПо справжньому святковий настрій для всіх присутніх створили солісти народного аматорського хору "Джерело" (кер.В.Кулик) локомотивного депо м.Знам’янка, який  порадував чарівними, піснями та навіяв  спогади присутнім про їх молодість, почуття і вірність та любов до рідної Фото без описуЗнам’янщини, за що солісти отримали щиру вдячність від міського голови Філіпенка Сергія Івановича.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень