Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з керівним складом виборчих комісій, керівниками підприємств, установ та організацій в приміщеннях яких, на території міста Знам’янка утворено виборчі дільниці

Дата: 12.07.2019 14:14
Кількість переглядів: 1253

12 липня 2019 року, у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості, під головуванням секретаря Знам’янської міської ради Клименко Наталії Миколаївни, за участю голови ОВК територіального виборчого округу №102 Тягнія Сергія Володимировича, відбулася нарада з керівним складом виборчих комісій, керівниками підприємств, установ та організацій в приміщеннях яких утворено виборчі дільниці.

Наталя Миколаївна під час доповіді повідомила, що на території міста Знам’янка, в межах територіального виборчого округу №102, утворено та діють 23 звичайних та спеціальних виборчих дільниці  на постійній основі. У 2019 році м. Знам’янка є центром територіального виборчого округу №102.

Окружна виборча комісія з позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року територіального виборчого округу №102 забезпечена комп’ютерною технікою для використання програмно-технічного комплексу інформаційно-аналітичної системи «Вибори народних депутатів України» Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Вибори» та необхідними приміщеннями.
 Всі виборчі дільниці підключені до електричних мереж. 

Довідкова інформація про порядок тимчасової зміни місця голосування без зміни виборчої адреси розміщена на сайті міської ради.
Під час наради було звернуто увагу керівників підприємств, установ та організацій в приміщеннях яких утворено виборчі дільниці, про необхідність забезпечення належних соціально побутових умов для виконання своїх завдань працівниками органів Національної поліції та ДСНС України, які будуть знаходитися у приміщеннях виборчих дільниць з 19 по 22 липня 2019 року.

Також, Наталія Миколаївна, звернулася до присутніх керівників з проханням всіляко сприяти, відповідно до рішення міської ради від 30.01.2019 року №1783 «Про внесення доповнення до  Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 року», дільничним виборчим комісіям під час підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року щодо їх забезпечення обладнанням, інвентарем, транспортними засобами, засобами зв’язку, оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями. 

Секретар міської ради повідомила також про те, що з метою врегулювання питання забезпечення всіх виборчих дільниць  телефонним зв’язком, 05.06.2019 року направлено лист №01-38/89/5 до директора Кіровоградської філії ПАТ «Укртелеком» щодо підключення телефонного зв’язку 9 виборчих дільниць з 23, що розташовані на території м. Знам’янка, де наразі відсутній телефонний зв’язок.

Обговорили присутні й питання щодо матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць, укладання договорів оренди, забезпечення засобами протипожежної безпеки дільничних виборчих комісій, що розташовані на території закладів освіти міста тощо. 

За інформацією заступника начальника відділу освіти Н.Черкас, засоби протипожежної безпеки в закладах освіти міста, де розташовані виборчі дільниці будуть доставлені, після їх перевірки, 18 липня 2019 року.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців О.Денисов ознайомив та надав членам дільничних виборчих комісій пам’ятки щодо роботи зі списками виборців. 

Пам’ятку про заходи пожежної та техногенної безпеки на виборчій дільниці від інспектора 18 ДПРЧ У ДСНС України у Кіровоградській області Ю.Шмалька отримали присутні на нараді голови дільничних виборчих комісій.

Також, їм було повідомлено про необхідність проведення з членами дільничних виборчих комісій інструктажу та оформлення відповідних відомостей з питань пожежної та техногенної безпеки.
    
Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень