Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської ради

Дата: 12.07.2019 14:05
Кількість переглядів: 1423

Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 11 липня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 14 проектів рішення.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей: прийнято рішення щодо здійснення правочинів з майном, власниками або користувачами якого є неповнолітні та малолітні діти; призначено опікуна над майном дитини, позбавленої батьківського піклування; надано повну цивільну дієздатність неповнолітній особі, яка записана матір’ю дитини; змінено статус дітям, позбавленим батьківського піклування, на статус дітей-сиріт в зв’язку зі смертю матері; передано малолітнього для подальшого виховання матері; затверджено висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання малолітньої дитини, для її тимчасового виїзду за межі України; надано одноразову допомогу двом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягли 18-річного віку.

Заслухано інформацію щодо виконання Міської програми з правової освіти населення на 2016-2020 роки за 2018 рік.

З метою практичної реалізації програми правової освіти населення та оперативного вирішення питань, координації і методичного забезпечення правової освіти в місті при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради діє міська координаційно-методична рада з правової освіти населення. Організовуються та проводяться семінари – практикуми (щокварталу) з відповідальними особами за правоосвітню роботу на підприємствах, установах та організаціях міста.

До проведення семінарів - практикумів для висвітлення правових питань залучаються працівники Знам’янського бюро правової допомоги. 

У травні, серпні та грудні 2018 року спільно із Знам’янським бюро правової допомоги на базі Центральної універсальної бібліотеки міста організовано та проведено правоосвітній захід «Я маю право» з різними верствами населення.

Рішенням виконавчого комітету встановлено комунальному некомерційному підприємству "Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих Кіровоградської обласної ради" тариф на послуги водопостачання для мешканців 16-квартирного житлового будинку, який розташований на території санаторію, у розмірі 24,66 грн. за 1 куб.м. без урахування ПДВ. Дане рішення набирає чинності через 15 днів після оприлюднення рішення в засобах масової інформації.

Відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від 3.12.2008 р. №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» із змінами, від 18.02.1997 р. №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» із змінами прийнято рішення щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка не пізніше ніж за 45 календарних днів до дня закінчення строку дії договорів, укладених з попередніми переможцями конкурсу - 31.12.2019 р. Рішенням затверджено об’єкти конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка; Порядок проведення та умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка ;персональний склад конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах м. Знам’янка та типовий договір на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

З метою покращення благоустрою міста, розвитку і підтримки ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць за місцем проживання затверджено результати міського огляду - конкурсу на звання "Краща вулиця","Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» у 2019 році: 

"Кращий багатоповерховий будинок": 
І місце – 40,0 тис. грн.; 
ІІ місце – 30,0 тис. грн.; 

"Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку": 
І місце – 40,0 тис. грн.; 
ІІ місце – 30,0 тис. грн.; 
ІІІ місце – 20,0 тис. грн. 

У зв’язку із перенесенням виборчої дільниці №350732 з ПАТ «Завод Акустика» до ВП «Дистанція захисних лісонасаджень» регіональної філії «Одеська залізниця» та з метою забезпечення доступності громадян до виборчої дільниці в день проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року, прийнято рішення «Про графік руху міських автобусів під час проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року», відповідно до якого керівнику ПП «Орбіта» Анкудінову О.О. необхідно забезпечити 21 липня 2019 року рух автобусів від церкви Апостола Андрія Первозванного (вул.Соборна) до виборчої дільниці, яка знаходиться у ВП «Дистанція захисних лісонасаджень» регіональної філії «Одеська залізниця» (вул.Соборна,155) згідно розкладу руху.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень