Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ювілей – це не просто свято

Дата: 12.07.2019 09:29
Кількість переглядів: 1933

Фото без описуПривітання на день народження - щорічний подарунок людині, який підкреслює любов та повагу, дарує тепло від рідних і друзів. Від цього дня починається відлік віку цієї людини. Це свято є найбажанішим для кожного.

У 2019 році  більше 30  членів органів самоорганізації населення відзначаються свій ювілей. Серед них – голова квартального  комітету №23 Нечипоренко Валентина Устимівна.

Секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко від Знам’янської міської ради, міського голови Сергія Івановича Філіпенка, та себе особисто привітала Валентину Устимівну з ювілейним днем народження.

Валентина Устимівна очолює квартальний комітет №23 з 2011 року. З цей час  показала себе як здібний організатор, як людина, що вміє думати наперед, приймати рішення та згуртовувати людей на добрі справи. Її праця – це щоденна турбота про людей, яка вимагає високої відповідальності. Вона вміло поєднує працьовитість, професіоналізм, надійність, сумлінність і добропорядність.

Наталія Миколаївна у своєму вітанні відзначила, що свій ювілей ви зустрічаєте в збагачені життєвим досвідом. Сумлінною працею на громадських засадах, доброзичливими стосунками з мешканцями нашого міста, Ви заслужили глибоку повагу. Нехай ваша життєва дорога в’ється по висхідній, нагороджує здоров’ям, щастям, радістю та всіма земними благами. Прийміть від нас щирі вітання і найкращі побажання міцного здоров’я на довгі роки, великого людського щастя, добра, благополуччя, щасливого довголіття. Подякувала ювілярці за чуйне серце, не байдужість до проблем мешканців квартального комітету, за високе почуття відповідальності та добросовісну працю на громадських засадах 

Відділ забезпечення діяльності
міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень