Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової сімдесят третьої сесії міської ради

Дата: 04.07.2019 11:42
Кількість переглядів: 1369

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 3 липня 2019 року відбулося засідання чергової сімдесят третьої сесії міської ради. 

За результатами роботи, міська рада затвердила 29 рішень, у тому числі 21 депутатський запит та 4 рішення з питань регулювання земельних відносин.

Під час засідання сесії внесено зміни до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік».

За результатами голосування затверджено Положення про співфінансування виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду та ремонту прибудинкової території об’єднань співвласників багатоквартирного будинку та житлово-будівельних кооперативів м. Знам’янка. 

Затверджено рішення «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку № 6/8 по вул. Братів Лисенків», «Про надання дозволу відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради на укладання договорів оренди частини приміщень освітніх закладів».

Фото без описуНе набрали достатньої кількості голосів 6 проектів рішень, у тому числі «Про затвердження Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2019-2021 роки», Про затвердження Програми енергоефективності м. Знам’янка на 2019-2022 роки» та 2 рішення з питань регулювання земельних відносин.

У пленарному засіданні чергової сімдесят третьої сесії міської ради брали участь: перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови – начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, представники ЗМІ, жителі міста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення, причинами відсутності депутатів міської ради є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень