Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підсумкове засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще ОСББ"

Дата: 03.07.2019 10:10
Кількість переглядів: 1335

Фото без описуПід головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося підсумкове засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".

Була визначена наступна послідовність роботи комісії: розгляд матеріалів огляду – конкурсу з фото презентацією; оцінювання та підведення підсумків. 

Члени комісії та запрошені ознайомилися з фотоматеріалами, що надані конкурсантами, як в паперовому так і в електронному вигляді. Присутні також ознайомилися з інформаційними довідками щодо обсягів виконаних робіт, що були проведені учасниками за період участі у конкурсі та рівнем заборгованості за надані послуги перед КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Голосування в кожній номінації, за рішенням комісії, проводилося шляхом заповнення кожним членом комісії бюлетеня. 

За результатами голосування прийнято рішення переможцями та призерами міського огляду-конкурсу  на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" визначити:

Номінація "Кращий багатоповерховий будинок"

І місце – житловий будинкок №16 по вул. Григорія Сковороди
ІІ місце – житловий будинок №11 по вул. Партизанській 

Номінація "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку"

І місце –  ОСББ «Мрія» по вул. Павлова,2
ІІ місце – ОСББ «Співоче» по вул. Привокзальній,9
ІІІ місце – ОСББ «Наш спільний дім-6», вул. Глібка,6
    
Затвердження результатів міського огляду-конкурсу відбудеться на засіданні виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 

Нагородження сертифікатами переможців та призерів міського огляду - конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» відбудеться під час проведення міських заходів, пов’язаних з відзначенням 150-річчя Дня міста у 2019 році.

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Н.Біліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень