Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В смт Знам’янка Друга відбулося свято «Випускник - 2019»

Дата: 27.06.2019 13:26
Кількість переглядів: 1310

Фото без описуШкільний випускний є найбільш значущим і урочистим днем в житті кожного учня. Його чекають довгі 11 років, як випускники, так і батьки з вчителями. У кожній школі в підготовці до випускного вечора підходять з усією відповідальністю.

Тож і цього року ця важлива подія в житті випускників, батьків та вчителів Фото без описувідбулась урочисто та на високому рівні.

26 червня 2019 року в смт Знам’янка Друга відбулося свято   «Випускник -  2019», що стало особливим не тільки для винуватців події, а й для всього селища.

Організаторами свята стали працівники шкіл.  Святкування розпочалося у Фото без описуБудинку культури,  де  збиралися випускники, вчителі, батьки, гості.

Урочистою ходою випускники: красиві, щасливі, усміхненині, разом із Фото без описуучителями, батьками, у супроводі барабанщиць крокували  від ЗШ № 7 до   вул. Перспективної, де до них долучились випускники ЗШ № 6.  

Хода продовжилась до Будинку культури. Гучними оплесками в залі зустріли присутні тих, для кого цей вечір став першою сходинкою у доросле життя – Фото без описувипускників закладів загальної середньої освіти селища Знам’янка.

Урочиста частина розпочалася вітальними словами міського голови Філіпенка Сергія Івановича, помічника народного депутата України Олеся Довгого Андрія Клименко, селищного голови Москаленко Сергія Борисовича та заступника началька відділу освіти Черкас Наталії Леонідівни.

Фото без описуВони побажали випускникам  прислухатися до свого серця, внутрішнього голосу і піти вірною дорогою, яка приведе до справжнього щастя і задоволення від життя. 

Директори навчальних закладів вручили атестати про закінчення повної загальної середньої освіти, нагородили грамотами, привітали із завершенням Фото без описунавчання класні керівники, перші вчителі, батьки. 

Захід  не обійшовся без щирих слів, пісень, танців. Були, звичайно, і сльози, і зворушливі побажання щасливої життєвої дороги та здійснення мрій. У  ритмах вальсу кружляли випускники…

Фото без описуЦей день вони будуть згадувати як один з перших кроків у доросле життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень