Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янці з’явилася "Віршована алея"

Дата: 26.06.2019 13:39
Кількість переглядів: 1309

Фото без описуВчора  на Привокзальній площі відбулося урочисте відкриття "Віршованої алеї".
Подія і справді - особлива. Бо ж ініціювали відкриття цієї Віршованої алеі знам”янчани Крістіна та Віталій Зайченки, підтримали їх активісти ГО “ФРІ”, допомагали міські педагоги, майстри хужожньої ковки з металу, а писали Фото без описувірші ... звичайні мешканці міста, котрі просто люблять свою малу Батьківщину.

Такого арт-об”єкту немає не тільки в області, а й якщо говорити, про його реалізацію та розміщення, то подібного проекту, ще не було навіть в Україні. 

З чого все розпочиналося?, - зазначила ведуча заходу Валова Дар’я. - Як завжди з мрії. Мрії, про створення в нашому місті своєрідної культурної візитної картки, яка, ми сподіваємось, в майбутньому буде тільки розвиватись і Фото без описустане затишним та привабливим місцем для проведення досугу наших мешканців.

- Саме ось так, разом, спільними зусиллями, ми й зробимо наше місто неповторним і гарним, - сказав під час урочистого відкриття міський голова Сергій Філіпенко.

Фото без опису- І сьогодні ми маємо прекрасний результат нашої спільної роботи. Результат, яким можна пишатися і через багато років,- говорить Ініціатор проекту Віталій Зайченко.

Протягом свята всі присутні мали змогу поринути у світ поезії, живопису, музики, танцю, хенд-мейду і просто гарного настрою.
Так тримати.  Молодці!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень