Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали з днем народження

Дата: 25.06.2019 14:52
Кількість переглядів: 1316

Секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Василівна Біліченко від міського голови Сергія Івановича Філіпенка, Знам’янської міської ради та себе особисто привітали з ювілейним днем народження голову квартального  комітету №20 Погрібняк Ольгу Сергіївну.

Вітаємо з днем народження! Бажаємо, щоб у вашому житті було стільки радості, скільки в морі є піску, і стільки щастя, скільки в ньому є води! Хай весь світ буде до вас прихильним і щирим! Кохайте самі, і нехай вас кохають глибоко, вірно і щиро! Багато успіхів і завзяття у роботі, натхнення і великого бажання до звершень! Здоров’я і щастя, родинного благополуччя і розуміння, підтримки і поваги! Хай Бог благословляє вас і веде по життю! – сказала Наталя Миколаївна у своєму вітанні.

Щирі вітання з днем народження пролунали сьогодні також і для секретаря будинку №4-а по пров. Транспортному Сурдула Ярослава Михайловича, який відзначив свій ювілей напередодні. Нехай будь-яке питання життя має вірну відповідь, нехай на Вашому особистому рахунку буде безліч великих заслуг та добрих справ. Бажаємо не хворіти, прагнути до своїх цілей та вірити у свої мрії.

Подякували ювілярам за сумлінну добросовісну працю на громадських засадах та побажали здійснення всіх планів та задумів! 

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень