Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 21.06.2019 11:16
Кількість переглядів: 1281

Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

На засіданні були присутні представники відділів та управлінь міськвиконкому, Знам’янського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, Знам’янської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Знам’янського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області

Під час засідання розглядалося питання про підвищення рівня оплати праці на виконання розпорядження голови ОДА від 05.06.2018 року №411.

Перший заступник міського голови Загородня В.Г. озвучила середньообласний рівень заробітної плати по галузях економіки міста та надала інформацію по підприємствах та фізичних особах підприємцях,  які не досягли цього показника за березень 2019 року.

Керівникам підприємств та фізичним особам підприємцям  рекомендовано вжити заходів для поступового та постійного підвищення розміру середньомісячної заробітної плати до рівня не нижче середньо обласного протягом 2019 року.

Розмір середньомісячної заробітної плати по місту за І квартал 2019 року склав 8026грн., темп росту до відповідного періоду 2017 року – 138,5%. 

Секретар робочої групи                                               
Л.Манько


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень