Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Правила вивчаємо – неприємностей уникаємо!

Дата: 20.06.2019 16:11
Кількість переглядів: 1231

Фото без описуЛіто радує дітей своєю погодою, викликає певний стан душі, а також дає певні можливості активного відпочинку. Усі вони люблять бігати, стрибати, ганяти на велосипеді, кататися на роликах, купатися в річці, ходити до лісу та гратися на дитячих майданчиках.

І звісно ж, вони навіть не підозрюють про небезпечність тих чи інших зон відпочинку і не завжди  знають та виконують Правила безпеки. 

Фото без описуТому бібліотекарі Знам'янської міської бібліотеки запросили на відкритий мікрофон "Моя професія: захищати та рятувати" інспектора ювенальної превенції лейтенанта поліції Гловацького Є.А. та інспектора 18 ДПРЧ управління ДСНС України в Кіровоградській області Шмалько Ю.О.

Вони ознайомили малечу( табір « Лісова пісня» НВК «Знам’янська ЗШ I-IIIст.№2-ліцей», загін «Сонечко» та  загін «Веселка»)    з найпоширенішими небезпечними ситуаціями які можуть чатувати їх влітку. Також про правила поведінки та обережність на дорозі.

Наголосили, що кожна дитина повинна знати про  важливі правила Фото без описубезпеки, необхідно пам’ятати як поводити себе за відсутності дорослих та які місця для ігор є небезпечними для кожної дитини.

Поважні гості доступно та зрозуміло  розповіли про класифікацію злочинів Фото без описута відповідальність за них, про вік, з якого настає кримінальна та адміністративна відповідальність, про права та обов’язки дітей тощо.  

 Наприкінці зустрічі  нагадали, що в разі порушення прав чи надзвичайної ситуації  можна звернутися до дорослих, працівників поліції   та працівників рятувальної частини.

Діти активно брали участь у розмові та отримали вичерпні відповіді на свої запитання.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень