Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Дата: 19.06.2019 15:35
Кількість переглядів: 1340

Під головування голови комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка відбулося засідання постійної комісії міської ради.

На засіданні були обговорені проекти рішень міської ради, що запропоновані для розгляду на сімдесят третій сесії міської ради.

Під час розгляду проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року №1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік», члени комісії детально обговорили зміни, що пропонуються та отримали відповіді щодо підстав для їх внесення від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти. Також, до даного проекту рішення надійшла пропозиція від членів комісії, доручити фінансовому управлінню здійснити перерозподіл бюджетних призначень по головному розпоряднику коштів – управлінню соціального захисту населення для надання матеріальної допомоги учаснику бойових дій Осіпову О.С. у сумі 50 тис.грн.

На засіданні постійної комісії також було розглянуто ряд питань, що стосувалися житлово-комунального господарства міста, а саме: «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №6/8 по вул.Братів Лисенків; «Про затвердження Програми енергоефективності в м.Знам’янка на 2019-2022 роки»; «Про затвердження Положення про спів фінансування виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду та ремонту прибудинкової території об’єднань співвласників багатоквартирного будинку та житлово-будівельних кооперативів м.Знам’янка».

Члени комісії заслухали головного спеціаліста служби у справах дітей В.Кісс щодо затвердження Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2019-2021 роки. Під час обговорення даної програми висловлено пропозиції стосовно даного питання.

Також, члени комісії заслухали заступника начальника відділу освіти Н.Черкас, яка доповіла, що  у зв’язку із необхідністю створення умов для організації гарячого харчування учнів, у тому числі пільгових категорій, є необхідність надання закладам загальної середньої освіти в оренду приватним підприємцям, що організовують гаряче харчування учнів, частини приміщень харчоблоків з відповідним обладнанням, тому пропонується на розгляд сесії проект рішення про надання дозволу відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради на продовження договорів оренди частини приміщень освітніх закладів.

У ході обговорення усі питання рекомендовано винести на розгляд сесії для затвердження. За результатами роботи комісія надала висновки та рекомендації.

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради В.Мацко, О.Тітарєв, І.Зіньковська, Н.Тишкевич, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник начальника відділу освіти Н.Черкас, головний спеціаліст служби у справах дітей В.Кісс, заступник начальника управління МА та ЖКГ С.Усатенко, т.в.о.головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» І.Муравський,  керівник первинки Р.Пушкаренко.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень