Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зелене свято Трійці

Дата: 19.06.2019 10:41
Кількість переглядів: 1242

Фото без описуНеділя 16 червня, цього року, і справді чарівна, бо об’єднала так багато людей. Особливо на концертно-розважальній програмі "Зелене свято Трійці", що проводилась у сквері біля комунального закладу "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради".

Присутні на святі мали можливість гарно відпочити, поспілкуватися і Фото без описунасолодитися неперевершеними виступами талановитих знам’янчан.

- Зі святом! Сьогодні світ наповнюється миром, любов’ю і радістю, людські серця – добром і всепрощенням, а душі – Фото без описуБожою благодаттю! Тож нехай це свято надихає всіх вас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому. Щиро бажаю, щоб Зелені свята принесли у ваші оселі щастя, затишок та благополуччя!, - звернувся до присутніх міський голова Сергій Іванович Філіпенко

Знам’янчанам подарували гарний настрій творчі колективи  міського Палацу культури (директор Н.Альошина), вихованці Дитячої музичної школи Фото без описуім.М.Лисенка (директор С.Івасенко) та центру дитячої та юнацької творчості (директор Г.Подвиженко). 

Пізнавальну програму провели  працівники міської центральноі універсальноі бібліотеки  (В.Громова).

Співали, танцювали і задобрювали матінку-Землю хороводом, заплітали танцювальний віночок. А ще юна художниця Софійка Блакитна дарувала свої вміння в стилі Боді-Арт.

Фото без описуІ на останок всі присутні отримали морозиво, таке доречне в спекотну днину, від народного депутата України О.Довгого.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень