Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято Трійці

Дата: 18.06.2019 13:40
Кількість переглядів: 1309

Фото без описуГотуючись до свята Трійці дівчата та хлопці плели вінки з духмяних польових квітів та трав на майстер-класі, який організувала та провела Стальміра Іванівна Чередніченко. Ця справа захопила і дорослих, і малих. 

Справжнім подарунком на святі був виступ групи «Ретро» міського Палацу культури.

Фото без описуДень Святої Трійці вважається найбільш веселим і радісним святом, в Україні його ще називають Зеленими святами. З давніх часів українці на Трійцю прикрашали свої оселі гілками дерев і запашними луговими травами, оскільки зелень і квіти символізують відродження всього живого на землі. 

А ще, молоді дівчата Куща водили. Саме так розпочалося свято в парку відпочинку біля Будинку культури смт Знам’янка Друга.

Фото без описуТеатральна группа, разом з керівником Корнієнко Каріною провели весняно-літній обряд, приурочений до дня святої Трійці. Продовжила театралізацію вокальна группа «Горлиця».

Як завжди цікавим та різножанровим був концерт від самодіяльних артистів Будинку культури. Запальними й веселими піснями звеселяли глядачів Фото без описуГалина Рибнікова та Олександра Азарова, Іван та Жанна Шпаченки, Анатолій та Лариса Максакови.

Прекрасні мелодії звучали у виконання дуету «Два А», Анатолія Делістьянова та Анатолія Максакова.  Віктор Іванов та Світлана Свірбій подарували гумористичніми мініатюрами.

Вихованці хореографічного коллективу «Сузір’я» ЦДЮТ, керівник Андреєва Фото без описуОлена, демонстрували яскраві композиції.  

А юні художниці Катерина, Вероніка та Марина створювали неповторні витвори з мистецтва бодіарту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень