Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тепло татусевих долонь

Дата: 18.06.2019 09:39
Кількість переглядів: 1279

Фото без описуДень батька – щорічне  свято  на честь  татусів, що відзначається у багатьох країнах світу. Вперше ідея наголосити на ролі батька у вихованні та долі кожної дитини прийшла на думку американці Сонорі Смарт.

Фото без описуСвого часу після смерті матері батько зробив усе можливе, щоб вона та її п’ятеро братів і сестер були оточені турботою та любов’ю. І ось  працівники бібліотеки, напередодні цієї події, вирішили поспілкуватися з найменшими читачами про їхніх дорогих татусів.

Інформаційно – творча година «Тепло татусевих долонь», яка проходила в рамках «Мистецьких вихідних,  перетворилася на живе та активне обговорення.

Фото без описуТа це й зрозуміло, адже тато – людина особлива. Він – друг, порадник, помічник, вчитель, захисник і просто дорога і рідна людина.

Діти з цікавістю слухали літературні твори, притчі з народної мудрості, де головним героєм є батько. А потім наперебій розповідали про своїх татусів, їхні захоплення. Були цього дня і оплески на честь батьків, адже вони з честю захищають нашу Батьківщину, а якщо треба, то можуть і косички заплести! 

Все на світі вміє тато: 
Вміє довгий цвях забити, 
Може борщ смачний зварити, 
Вміє рибу він ловити, 
Мамі дарувати квіти, 
Запускати в небо зміїв… 
Фото без описуВсе на світі тато вміє!

А насамкінець, діткам, бібліотекарі запропонували створити листівку «Я любло свого тата».  Всі, озброївшись  клеєм, бумагою та ножицями почали творити. Сподіваємося на усміхнені обличчя татусів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень