Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У міському Палаці культури відкрилася творча галерея

Дата: 18.06.2019 09:20
Кількість переглядів: 1567

Фото без описуНатхнення відвідує не кожного. Хтось творить красу словом, хтось - звуком, а хтось – кольорами, нитками, тканинами, бісером і багато чим ще. 

Талановитих і творчих людей в нашому місті безліч, а от майстри міської асоціації народних умільців та самодіяльних художників «Промінь» МПК – це особливі люди, вони бачать світ по особливому творчо, талановито і діляться з вами своєю радістю та натхненням.

Фото без опису13 червня відкрилася творча галерея (в оновленому приміщенні), присвячена ювілею нашого міста.

-Чесно зізнаюся, - всі вироби і всіх наших талановитих знам’янчан просто неможливо ось так одразу помістити на одній виставці, - розповідає керівник Асоціації народних умільців і самодіяльних художників "Промінь", що діє не перший рік при міському Палаці культури, Вікторія Кравченко. - Ми зазвичай звикли розповідати про талановитих дітей, їхні перемоги на фестивалях, конкурсах, олімпіадах. А ось тут на виставці ви можете отримати величезний заряд позитиву і це вже - від творчості дорослих! людей!

В ній взяли участь майстри: Ольга Чумаченко, Надія Котова, Віктор Соколов, Володимир Кондрат’єв, Валентина Лунгул, Ольга Кірносова, Юлія Корнієнко, Наталія Кобець, Зоя Пісчурнікова, Манько Вікторія, Фото без описуСвітлана Давидова, Оксана Териця, Антоніна Проша, Віктор Ємченко. Це тільки початок! Планів багато, а тому ми запрошуємо в нашу галерею не тільки відвідувачів, а й майстрів які поділяться своєю іскрою натхнення із знам’янчанами.

Дякуємо міській владі, що підтримала нашу ідею створити Презентаційну кімнату. Тепер майстри мають місце для виставок своїх виробів. Тут же будуть проходити й різні мистецькі зустрічі, семінари.

Галерея працює щодня. Приходьте, насолоджуйтесь. Чекаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень