Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День медичного працівника

Дата: 18.06.2019 09:13
Кількість переглядів: 1367

Фото без описуНапередодні професійного свята працівників галузі охорони здоров'я, яке в Україні відзначається щорічно у третю неділю червня, у міському Палаці культури відбувся урочистий захід. 

- Це свято відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку Фото без описулюдських життів та збереження здоров’я, - саме такими словами розпочинають святковий захід ведучі В. Петрашова та В. Ткаліч.

-Від усього серця вітаю Вас з професійним святом і бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!  Нехай Фото без описукожна мить життя радує своєю неповторністю! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією! - звертається до присутніх у залі під час урочистостей міський голова Сергій Філіпенко. – Низькій уклін вам за невтомну працю, за врятовані життя!

-Бажаю, щоб вам вистачало здоров’я та сил піднімати на ноги хворих людей. Стабільності, достатку, якомога більше приємних подій в житті! – продовжує Фото без описусвій виступ помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Клименко.

-Тривають  реформування в медицині. Цей процес проходить складно. Але й не буває такого, щоб нове народжувалося легко, - говорить зі сцени в.о. головного лікаря КП «Знам’яська міська лікарня ім. В. Лисенка» Ігор Муравський, - тому десь й набиваємо собі гуль. Але нам треба зрозуміти: без реформування медицини – нам сьогодні не вижити.

Голова міської організації ветеранів України - Бабійчук Ганна Олексіївна Фото без описупобажала усім міцного здоров’я,  достатку, успіхів та подальших професійних здобутків, мирного неба та стабільності.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я, надання якісних медичних послуг жителям міста та району, а також з нагоди професійного свята кращі працівники галузі отримали грамоти і подяки. 

Святковий настрій для усіх присутніх створювали: ансамбль «До-Мі-Солька» Фото без описуДМШ (кер. А. Гумененко), солісти зразкового хореографічного колективу «Перлина» ЦДЮТ  (кер. Н. Залевська), учасники театрального колективу «Діалог» МПК (кер. С. Бойко), солісти-вокалісти ЦДЮТ (кер. Ж. Ніклонська), зразковий хореографічний колектив «Веселка» МПК (кер. Т.Часник), колектив вокального співу «MELOS» МПК (кер. Р. Павловський), вихованці ДЗО№ 7 «Козачок», хореографічний колектив бального танцю «Грація» МПК (кер. В. Кондратюк), зразкового хореографічного колективу «Екстраверт» ЦДЮТ  (кер. М. Стукаленко), хореографічна група народного ансамблю украънськоъ пісні і танцю «Барвінок» МПК (Т. Часник).

Фото без описуКрім свого таланту, артисти від щирого серця побажали медикам - «Даруйте людям віру, надію, і нехай ваша доброта повертається до вас вируючим потоком подяки. Успіхів у всьому, благополуччя в житті і довгих років професійної діяльності. Хай  життя, як це зелене літо, кожного з вас оберігає своїм теплом та щедротами. Допоки працюєте, допоки рятуєте, допоки віримо». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень