Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Краєзнавча подорож

Дата: 07.06.2019 08:50
Кількість переглядів: 1241

Фото без описуКожній людині притаманна любов до рідного краю, “малої Батьківщини”, як ми часто величаємо цю непримітну цяточку на карті, де з’явилися на світ. Чуття вітчизни супроводжує нас усе життя. Це почуття є одним з найсвітліших і найсвятіших.

«Без минулого немає майбутнього», говорять в народі. І це так, адже за все, Фото без описущо ми маємо, ми завдячуємо предкам, наші надбання ляжуть в основу здобуття нащадків.

Вивчення історії рідного краю, популяризація його традицій, культурних цінностей, надбаних народом протягом століть, у наш час є одним з найголовніших завдань, що стоять перед бібліотеками. До 150 – річчя міста Знам’янки міська бібліотека – філія №3 провела  краєзнавчу подорож «Люби і знай свій рідний Фото без описукрай», на яку прийшов  загін «Веселка» з літнього табору «Фестивальний», що діє при ЦДЮТ. 

Бібліотекарі ознайомили дітей  з видатними людьми рідного краю, з письменниками нашого міста, розповіли  легенди та перекази про Чорне озеро та Чорний ліс. Присутні мали  можливість переглянути анімаційний пластиліновий  серіал «Моя країна – Україна», де мультиплікаційний прототип  казкаря Сашка Фото без описуЛірника і його кіт - мандрують до загадкового  Чорного озера.

В кінці зустрічі  взяли участь у майстер - класі «Я люблю Знам’янку». 

Фото без описуЛюбов до рідного краю, до землі  - є спільною турботою про те, щоб він був гарнішим та культурнішим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень