Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Літне оздоровлення в закладах дошкільної освіти міста

Дата: 06.06.2019 13:24
Кількість переглядів: 1241

Фото без описуОсь і настало літо. А почалось воно для дошкільнят зі Свята дитинства, що було проведено в усіх закладах дошкільної освіти міста. В гості до дітей завітали герої казок, які разом з ними організували цікаві розваги, ігри та змагання, а потім пригостили смачними бананами. 

В усіх закладах дошкільної освіти розроблено плани оздоровчої роботи влітку, Фото без описувсі садочки переведені на літній режим роботи. Виконано засічування вікон, забезпечено дотримання гігієнічних норм активної рухової діяльності дітей, максимальне перебування на свіжому повітрі, організація ігор з піском та водою. 

Фото без описуДіти отримують повноцінне харчування згідно норм, в меню дітей м’ясо, риба, сир, молоко, овочі, фрукти, масло та інші продукти, що входять в раціон харчування малюків. Діти одержують другий сніданок (соки, фрукти), збільшена тривалість прогулянок, витримується питний режим. Оформлено «доріжки здоров’я» на ігрових майданчиках (з камінців, трави, гальки, мозаїки, каштанів). 

А скільки заплановано та проводиться цікавих свят та розваг! Це і театралізовані свята: «В гостях у казки», «Свято принцеси Води», «Пригоди Фото без описуРобінзона»; спортивні свята: «В гостях у Нептуна», «Казкова Мозаїка», «Котигорошко», тематичні розваги та сюжетні ігри та квести. Проводяться Дні здоров’я, хвилинки - здоровинки, сонячні та повітряні ванни.

Результати антропометричних обстежень відображаються в листках здоров’я.

Створення умов для ефективного оздоровлення дітей улітку, збереження їх здоров’я - наше основне завдання.

Методист з дошкільного виховання 

ММК відділу освіти Л. Скляровська
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень