Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 10.07.2018 15:59
Кількість переглядів: 654

Під головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І.О. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

На порядок денний комісії були винесені 6 питань, а саме: 1 - про влаштування новонародженої дитини; 1 - про надання  висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав матері стосовно неповнолітньої дитини; 1 - про призначення опікунів над ½ частиною житлової квартири, яка на праві спадщини належить малолітній дитині;   1 - про надання дозволу на дарування 3/5 часток  житлової квартири, право користування  якими належить малолітнім дітям; 1 - про визначення місця проживання малолітньої дитини; 1- надання висновку про доцільність усиновлення та відповідність його інтересам малолітньої дитини.  

Під час засідання заслухано інформацію начальника служби у справах дітей Л. Карпук, членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань.

При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених.  

По кожному питанню прийняті відповідні рішення та надані рекомендації: 3 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради, 1 питання перенесено на наступне засідання комісії, по 1 - підготувати висновок про доцільність усиновлення та відповідність його інтересам малолітньої, 1 - влаштувати матір з новонародженою дитину до КЗ «Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень