Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На порядку денному питання виконання видаткової частини міського бюджету

Дата: 05.05.2018 15:58
Кількість переглядів: 526

Фото без опису4 травня поточного року міським головою Філіпенком Сергієм Івановичем за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Лихоти Г.В. проведено нараду з керівниками бюджетних установ освіти, охорони здоров’я, культури, соціальної сфери та житлово-комунального господарства міста по питанню своєчасного використання бюджетних призначень.

За результатами проведеного фінансовим управлінням аналізу виконання видаткової частини міського бюджету  за січень-квітень поточного року кожним керівником бюджетної установи було надано пояснення щодо причин виникнення залишків невикористаних бюджетних призначень.

На нараді було наголошено про необхідність проведення заходів, які забезпечують своєчасне та цільове використання бюджетних коштів, а саме: проведення процедур закупівель у системі Prozorro, заключення договорів та інше.

Розпорядників бюджетних коштів зобов’язано забезпечити постійний контроль за якісним виконанням робіт, наданням послуг та дотриманням термінів виконання умов договорів виконавцями робіт, а також до кінця травня поточного року виконати заплановані на відповідний період роботи.
 

Фінансове управління


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень