Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з керівниками та головними бухгалтерами бюджетних установ

Дата: 22.10.2018 15:53
Кількість переглядів: 593

Фото без описуМіським головою Філіпенком Сергієм Івановичем за участі першого заступника міського голови Загородньої В.Г., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника міськфінуправління Лихоти Г.В., заступника начальника міськфінуправління Лепетко О.М. було проведено нараду з керівниками та головними бухгалтерами бюджетних установ міста. 

На нараді обговорювались наступні питання: підготовка бюджетних установ та закладів до опалювального періоду, забезпечення своєчасного та цільового використання бюджетних коштів, розгляд пропозицій щодо включення видатків до проекту міського бюджету на 2019 рік, правила складання бюджетних запитів щодо проекту міського бюджету на 2019 рік та прогнозу міського бюджету на 2020-2021 роки.

Керівники бюджетних установ надали інформацію про хід підключення котелень до природного газу та забезпечення роботи котлів на твердому паливі в бюджетних установах та закладах. Міський голова Філіпенко Сергій Іванович акцентував увагу на забезпечення своєчасного підключення до опалення установ та закладів, що не опалюються на сьогоднішній день, а також наголосив про максимальне та раціональне використання залишків бюджетних призначень до кінця 2018 року для більш результативного виконання своїх бюджетних програм.

Фото без описуЗаступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник міськфінуправління Лихота Г.В. наголосила, що відповідно до проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» для формування проекту міського бюджету на 2019 рік розпорядникам бюджетних коштів було направлено листи щодо надання розрахунків мінімальної потреби у видатках на 2019 рік. Тому головним розпорядникам бюджетних коштів необхідно забезпечити остаточне надання розрахунків необхідної потреби у видатках на заробітну плату, енергоносії, медикаменти, продукти харчування та інші найнеобхідніші видатки на 2019 рік, у зв’язку з чим виважено віднестися до планування видатків на 2019 рік. Також звернути увагу на забезпечення своєчасного внесення відповідних змін щодо продовження дії міських програм або затвердження нових програм на наступні роки.

Заступник начальника фінансового управління Лепетко О.М. проінформувала щодо правил складання бюджетних запитів до проекту міського бюджету на 2019 рік та прогнозу міського бюджету на 2020-2021 роки та зобов’язала головних розпорядників бюджетних коштів продовжити складання бюджетних запитів щодо проекту міського бюджету на 2019 рік та прогнозу міського бюджету на 2020-2021 роки відповідно до надісланої Інструкції з підготовки бюджетних запитів для складання проекту міського бюджету на 2019 рік та прогнозу міського бюджету  на 2020-2021 роки (у новій редакції) та форм бюджетного запиту на 2019-2021 роки.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень