Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали ювіляра

Дата: 18.03.2019 15:51
Кількість переглядів: 376

Фото без описуПривітання на день народження - щорічний подарунок людині, який підкреслює любов та повагу, дарує тепло від рідних і друзів. Від цього дня починається відлік віку цієї людини. Це свято є найбажанішим для кожного.

Секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Василівна Біліченко від міського голови Сергія Івановича Філіпенка, Знам’янської міської ради та себе особисто привітали з ювілейним днем народження голову квартального  комітету №32 Васильєву Тетяну Вікторівну.

Вітаємо з днем народження! Бажаємо вічної весни в душі, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай у вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро. Будьте завжди такою ж милою, прекрасною жінкою; такою же доброю, чесною і щирою людиною – сказала Наталя Миколаївна у своєму вітанні.

Подякували ювілярці за сумлінну добросовісну працю на громадських засадах та побажали здійснення всіх планів та задумів! Нехай кожен день дарує нові промінчики, а люди тільки надихають і не засмучують!

День народження - це чистий аркуш, новий розділ життя, повний чарівних очікувань та світлих надій. Так нехай же всі вони здійсняться - кожна мрія, кожне бажання! 

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень